قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۳/۲۹ - ۱۲:۲۹

«کلاه پهلوی» دُرّی به شهرک سینمایی غزالی رسید

مجموعه تلویزیونی «کلاه پهلوی» به کارگردانی ضیاءالدین دری، در بخش‌های تازه‌ خود به زودی صحنه به راه افتادن سیل در شهر سامان را در شهرک سینمایی غزالی فیلم‌برداری می‌کند.

«کلاه پهلوی» دُرّی به شهرک سینمایی غزالی رسید

 

به گزارش «سراج24»،  قسمت سی‌وپنجم «کلاه پهلوی» روز جمعه 24 خردادماه پخش می‌شود، همزمان با پخش این قسمت، گروه سازنده سریال در حال تدارک فیلمبرداری بخش‌های تازه‌ای از سریال هستند و به زودی صحنه به راه افتادن سیل در شهر سامان در شهرک سینمایی غزالی مقابل دوربین خواهد رفت.
قسمت سی و پنجم سریال «کلاه پهلوی» هفته گذشته به نمایش درنیامد و این قسمت، جمعه این هفته 31 تیرماه نمایش داده خواهد شد. در این قسمت مخاطبان با رویدادها و اتفاقات گوناگونی مواجهه می شوند.
در پی برگزاری تعزیه در شهر سامان و دستگیری محمد علی و سید اکبر، «آقای احسان» قاضی متدین شهر نیز از سوی دولت مرکزی عزل می شود و قاضی جوانی به سامان فرستاده می شود. او با صدور حکمی، برگزار کنندگان تعزیه را به تهران می فرستد تا در آنجا محاکمه شوند.
همچنین «ژان» هم که برای معامله عتیقه به سامان آمده، گرفتار توطئه کریم شده و توسط پلیس سیاسی دستگیر می شود. آزادی او ماجراهایی را به دنبال می‌آورد. از دیگر رویدادهای این قسمت می توان به فشار فرمانداری بر میرزا رضا و همسرش برای پذیرش فرمان کشف حجاب و حضور در جشن فرمانداری اشاره کرد که با واکنش میرزا رضا همراه می شود.
در این قسمت پرده‌خوانی «محسن میرزاعلی» نمایش داده می شود. پس از نمایش برگزاری مراسم تعزیه در قسمت 34، این دومین بار است که سریال کلاه پهلوی به یکی از سنت های آیینی و فرهنگی می پردازد. از این قسمت بازی «آرش عبدالعظیمی» در نقش قاضی رستمخانی، قاضی جدید شهر سامان نیز آغاز خواهد شد.
این سریال در 54 قسمت به کارگردانی «سیدضیاءالدین دری» و به تهیه کنندگی«محمدرضا تخت‌کشیان» در شبکه یک سیما ساخته شده و 10 ماه از آغاز پخش آن می‌گذرد. پخش کلاه پهلوی تا پاییز سال آینده ادامه خواهد داشت.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••